Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

BW Serie 2017

6. 1. 2017
Obrázek

Do nového roku vstupujeme s novinkami nachystanými jen a jen pro vás! Obnovujeme závodní sérii lanových i boulderových přelezů BW SERIE 2017 a doufáme, že se do závodů s chutí zapojíte a užijete si je.

Závody budou fungovat obdobně, jako jste zvyklí z předchozích let.

 

Pravidla

V průběhu měsíců ledna 2017 až dubna 2017 si nadále můžete zapisovat své přelezy na webu BigWallu do svých deníčků. K zařazení do závodu je třeba pouze registrace na našich stránkách. Každý měsíc vyhodnotíme na základě srovnání deseti nejhodnotnějších přelezů pořadí lezců ve dvou disciplínách (lano a boulder) a dvou kategoriích (ženy a muži). První tři lezci a lezkyně v obou disciplínách budou odměněni buď volnými vstupy na stěnu, nebo drobnými věcnými cenami – záleží jen na nich, co upřednostní. Zároveň na závěr každého měsíce proběhne slosování o drobné věcné ceny ze všech účastníků daného kola BW SERIE. Odměny se tak může dočkat každý z vás! Přelezy si můžete zapisovat vždy od data zahájení kola do poledne následujícího dne po ukončení kola. Výsledky každého kola budou zveřejněné online na našich webových i facebookových stránkách avystavené na nástěnce v prostorách BW v tištěné podobě. Stejným způsobem budeme informovat i o případné změně v konkrétních termínech následujících kol.

 

Boulder

V každém měsíci na vás bude čekat stovka nových problémů postavených ve dvou vlnách po padesáti. Lednové kolo zahájíme rovnou 100 novými problémy naráz! Závodníci budou vždy moci lézt všechny bouldery, které se v daném časovém období na stěně objeví. Bouldery, které budou na stěně postavené v rámci dvou měsíců, se budou započítávat do obou závodních kol. V případě boulderů platí bodové zvýhodnění pro flash jako v minulých letech.

 

Lano

Každý měsíc pro vás naši stavěči přichystají cca 30 závodních cest v široké škále obtížností, aby si našel své výzvy lezec jakékoli úrovně. Závodní cesty budou zvýrazněné přidanou oranžovou kartičkou s poznámkou „BW SERIE 2017“. Platí bodové zvýhodnění pro OS, flash a druhý pokus jako v minulých letech.

 

Předběžné termíny jednotlivých kol:

 

Leden: pá 6. 1. 2017 – po 30. 1. 2017

Únor: út 31. 1. 2017 – po 27. 2. 2017

Březen: út 28. 2. 2017 – po 27. 3. 2017

Duben: út 28. 3. 2017 – po 24. 4. 2017