Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

BigWall Open 2017

18. 2. 2017
Obrázek

AKTUÁLNĚ: Provoz na stěně v průběhu závodů

 

V průběhu kvalifikace (10.00-15.00) bude cca 10 linií vyhrazeno pouze pro závodníky, jinak je stěna pro veřejnost běžně přístupná.

 

V průběhu finále (17.00-18.30) je hlavní lezecká stěna pro lezce UZAVŘENA. Pro diváky je vstup na finále zdarma. Provoz na boulderovce a galerii bude bez omezení po celý den.

 

Děkujeme za pochopení, BigWall Tým 

 

V sobotu, 18. 2. 2017, se na lezecké stěně BigWall uskuteční již čtvrtý ročník závodu BigWall Open. Letošní ročník se zaměří pouze na lezení s lanem, které bývá v rámci závodů pro dospělé poměrně zanedbáváno. Závody jsou určené pro širokou lezeckou veřejnost i ostřílené borce a věříme, že si díky jedinečnému závodnímu systému zaleze a motivující atmosféru vychutná opravdu každý.

 

Přichystáno pro vás bude 9 – 10 závodních cest v obtížnostech od 5 do 9 + vytvořených speciálně pro účely závodu. Každý závodník si určí obtížnost, na které chce začít a po zdolání nejlehčí cesty bude postupovat na následující obtížnost, dokud v některé cestě nespadne a tím ukončí své působení v kvalifikaci.

Rozhodčími si budou závodníci sami a své výkony si budou zaznamenávat do „karty závodníka“. Přesto se budou v prostoru stěny v průběhu závodu pohybovat informovaní „rozhodčí“, kteří v případě nejasností vše potřebné vysvětlí.

Na základě výsledků kvalifikace postoupí nejlepších 8 mužů a žen do odpoledního finále. V něm bude přichystaná pro muže i ženy finálová cesta, která se poleze stylem OS.

 

Časový harmonogram akce:

 

9.00 – 10.00 Registrace (registrace je možná i v průběhu závodu, závodník si tím ale zkrátí čas určený na kvalifikaci)

10.00 – 15.00 Kvalifikace

17.00 Finále a následné vyhlášení výsledků

 

Stavěči: Vilda Chejn, Viktor Pařízek, Štěpán Korčák

 

Registrace: Registrace je možná vyplněním online formuláře zde, případně na recepci BigWallu. Registrace je platná pouze při současném uhrazení startovného buď převodem (informace o platbě vám budou odeslány na e-mail po vyplnění registračního formuláře), nebo na recepci. Zvýhodněné startovné ve výši 200 Kč platí do 15. 2. 2017 (včetně), při pozdější registraci je startovné 250 Kč.

 

Ceny: Na nejlepší závodníky v obou kategoriích čekají originální poháry, poukázky na nákup v síti prodejen HUDY sport a věcné ceny.

Věcné ceny čekají i na šťastlivce vylosované ze všech účastníků závodu po vyhlášení vítězů. Podmínkou k získání výhry je její osobní převzetí na místě.

 

Další informace čekejte již brzy na webových a facebookových stránkách BigWallu!

 

Těšíme se na vás a na vaší energii, kterou naplníte BigWall určitě až ke stropu! A že se jí tam vejde...