Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

závody dětí z lezeckých kroužků

27. 6. 2017
Obrázek

S blížícím se koncem školního roku jsme pro děti z našich lezeckých kroužků uspořádali závody, na kterých měly možnost zúročit vše, co se přes rok naučily a poměřit síly s kamarády ze svých, ale i ostatních kroužků. Připraveny pro ně byly 3 lezecké cesty a 4 bouldery označené symbolem příšerky. Problémy potrápily i mnoho běžných návštěvníků stěny, děti si ale s jejich překonáváním poradily skvěle.  Celkem se závodů zúčastnilo úctyhodných 83 dětí a jako nejlepší byli vyhodnoceni Andrea Luksová, Alice Týfová a Pepa Little, kterým se podařilo vylézt všechny cesty i bouldery. Kompletní výsledky všech dětí z obou disciplín najdete vyvěšené na nástěnce na hale BigWallu.

 

Za snahu nejen v rámci závodů, ale i v průběhu celého školního roku si děti odnesly sladké odměny, které jim věnovala firma Manner. Děkujeme tímto za podporu.

 

Jsme rádi, že se první ročník kroužkových závodů setkal s velikým úspěchem a těšíme se, že si je příští rok opět zopakujeme. Všem dětem přejeme krásně strávené prázdniny a budeme se těšit na setkání v novém školním roce opět na našich lezeckých kroužcích!

ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek