Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

BW TOP20 SERIE 2015

Popis

Stejně jako návštěvníkům našeho bouldru, kterým už proběhlo druhé kolo žebříčkového závodu, jsme se rozhodli zpestřit letošní halovou sezónu i lezcům na laně.

 

 

Pravidla

V průběhu měsíců ledna 2015 až dubna 2015 si nadále můžete zapisovat své přelezy na BigWallu do svých deníčků. Podmínkou pro zařazení do závodu je, tak jako v loňském závodě, registrace na našich stránkách. Nezapomeňte, že pro registraci do závodu je potřeba doplnit a zveřejnit své jméno a příjmení. Rozdíl oproti loňsku je v tom, že aktivními závodními cestami v daném měsíci již nebudou všechny cesty na BigWallu, ale jen cca 20+ nově postavených cest pro patřičný měsíc závodu. Každý měsíc totiž pro vás postavíme minimálně 20 závodních cest v široké škále obtížností. 

 

Pozor!

Závodní cestu můžete lézt a zapsat si svůj přelez od chvíle, kdy je postavena a označena příslušnou cedulkou s obtížností a QR-kódem.

Příklad: Je-li závodní cesta na leden postavena 17. prosince, můžete si ji vylézt a zapsat kterýkoli den od 17. prosince do 31. ledna, kdy bude lednové kolo ukončeno.

Průběžné výsledky budou zveřejňovány vždy od prvního do posledního dne měsíce.


Seznam závodů:


1. BW TOP20 závod – leden 2015 (ukončený)
2. BW TOP20 závod – únor 2015 (ukončený)
3. BW TOP20 závod - březen 2015 (ukončený)
4. BW TOP20 závod – duben 2015 (ukončený)