Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

BW SERIE 2017/18 - boulder

Popis

 

I v letošním roce jsme pro vás na indoor sezónu nachystali každoměsíční lezecké klání! 

 

Doufáme, že si závody užijete a budou pro vás motivací minimálně k dechberoucím výkonům a hlavně poctivému tréninku (až se skály na jaře zeptají...).

 

Závody budou fungovat obdobně, jako jste zvyklí z předchozích let.

 

Pravidla

 

V průběhu měsíců listopadu 2017března 2018 si nadále můžete zapisovat své přelezy na webu BigWallu do svých deníčků. K zařazení do závodu je třeba pouze registrace na našich stránkách. Každý měsíc vyhodnotíme na základě srovnání deseti nejhodnotnějších přelezů pořadí lezců ve dvou disciplínách (lano a boulder) a dvou kategoriích (ženy a muži). První tři lezci a lezkyně v obou disciplínách budou odměněni buď volnými vstupy na stěnu, nebo drobnými věcnými cenami – záleží jen na nich, co upřednostní. Zároveň na závěr každého měsíce proběhne slosování o drobné věcné ceny ze všech účastníků daného kola BW SERIE. Odměny se tak může dočkat každý z vás!

 

Letošní novinkou je navíc ocenění těch, kteří se závodů účastní pravidelně a nevynechají žádné z kol. Všichni, kteří si zapíší v každém z kol Serie alespoň 10 boulderů nebo 10 cest na laně, budou zařazeni do slosování o 20 poukázek do HUDYsportu v hodnotě 500 Kč. Slosování proběhne na závěr letošního ročníku BW Serie 2017/18. 

 

Přelezy si můžete zapisovat vždy od data zahájení kola do následujícího dne po ukončení kola. Výsledky každého kola budou zveřejněné online na našich webových i facebookových stránkách a vystavené na nástěnce v prostorách BW v tištěné podobě. Stejným způsobem budeme informovat i o případné změně v konkrétních termínech následujících kol.

 

Propozice

 

V každém měsíci na vás bude čekat dávka nových problémů postavených ve dvou vlnách. Závodníci budou vždy moci lézt všechny bouldery, které se v daném časovém období na stěně objeví. Bouldery, které budou na stěně zůstávat postavené v rámci dvou kol Serie, se budou automaticky započítávat do obou závodních kol. V případě boulderů platí bodové zvýhodnění pro flash jako v minulých letech.

 

Předběžné termíny jednotlivých kol:

 

Listopad: út 7. 11. – po 4. 12.

Prosinec: út 5. 12. – po 1. 1.

Leden: út 2. 1. –  po 29. 1.

Únor: út 30. 1. – po 26. 2.

Březen: út 27. 2. – po 26. 3.


Seznam závodů:


1. KOLO BW SERIE (BOULDER)
2. KOLO BW SERIE (BOULDER)
3. KOLO BW SERIE (BOULDER)
4. KOLO BW SERIE (BOULDER)
5. KOLO BW SERIE (BOULDER)