Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

Závodní sezóna na BigWallu

1. 12. 2014
Obrázek

 

Pro zpestření vašeho zimního tréninku jsme pro vás opět připravili několik zajímavých závodů.

 

Od listopadu se opět rozeběhla BW boulder serie.  Listopadového závodu se zúčastnilo 30 závodníků a závodnic. V mužích zvítězil Martin Spilka a mezi ženami Kateřina Zímová. První tři závodníci v obou kategoriích mají na recepci připravené drobné ceny. 

 

Na boulderovce jsou postavené nové závodní bouldery na prosinec. Tak je přijďte vyzkoušet a hlavně nezapomeňte zapisovat.

 

V lednu obnovíme i BW TOP20 serii. Tentokrát však trošku pozměníme formát. Před každým měsícem postavíme zhruba 30 nových cest v různých obtížnostech. Na jejich přelezení budete mít čas od postavení cesty do konce závodního měsíce. Body se vám budou započítávat pouze z těchto nových cest. Jedná se tedy o obdobný systém jako u BW boulderserie. První tři závodníci v obou kategoriích opět obdrží drobné ceny.

 

Samozřejmě nezapomínáme ani na klasické závody jako je BigWall open 2015 a BigBoulder open 2015.

 

BigBoulder open 2015 přesuneme na dřívější termín. Závod tedy proběhne v sobotu 24. 1. 2015. Poleze se podle stejných pravidel jako v loňském roce. Pouze nebudeme nasazovat vítěze jednotlivých závodů BW boulder série.

 

BigWall open 2015 naopak proběhne v tradičním termínu v sobotu 21. 2. 2014. Oproti loňskému ročníku zvažujeme jednu podstatnou změnu. Závod by byl pouze jednodenní a lezlo by se pouze dvoukolově – kvalifikace a finále, do kterého postoupí 8 nejlepších závodníků z kvalifikace. Stejně jako u BigBoulder open 2015 nebudeme tentokrát do finále nasazovat vítěze jednotlivých závodů BWTOP20 serie.

 

Podrobnější info o obou závodech vyvěsíme na našem webu koncem prosince.

ObrázekObrázekObrázekObrázek