Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

Shybový 24hod maraton Honzy Kareše

8. 4. 2015
Obrázek

 V sobotu 4. 4. od 12hod začal Honza Kareš s překonáváním Guinnessových rekordů v počtu shybů za 6, 12 a 24 hodin. Prvních šest hodin se skoro nezastavil, díky čemuž se mu povedlo překonat současný rekord o 99 shybů a dal tedy 3378 shybů.

 

Dosavadní dvanáctihodinový rekord o počtu 4020 shybů pokořil Honza za necelých 9 hodin a za 12 hodin měl na svém kontě již 4800 shybů. Kolem půlnoci šel Honza spát a ráno pokračoval od 8 hodin.

 

Celé nedělní dopoledne Honza pokračoval ve shybování, i když už s nižší intenzitou než v prvních hodinách maratonu. Počet shybů postupně narůstal. Po 24 hodinách shybování se počet shybů zastavil na neuvěřitelném čísle 5761.

 

Tentokrát snad všechny tyto rekordy budou uznány a zapíší se tak do Guinnessovy knihy rekordů.

 

Během celé akce si každý mohl vyzkoušet zashybovat s Honzou a za každý provedený shyb poputuje 1 Kč do nadace Dagmar a Václava Havlových Vize 97 na podporu boje proti rakovině tlustého střeva a konečníku. Dále každý mohl ochutnat Honzovy originální zákusky z dílny Fitnesscake. Souběžně s maratonem probíhalo i exhibiční vystoupení špičky českého a slovenského street workoutu a profesionálního českého strongmana Jirky Tkadlčíka.

 

Honza nám ukázal platnost svého motta „Bolest je mýtus“ a my mu moc gratulujeme!

ObrázekObrázekObrázek