Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

jednodenní kurz lezení pro děti 29. a 30.10.

22. 10. 2015
Obrázek

Během podzimních prázdnin nabízíme jednodenní kurzy lezení pro děti. Nabízené termíny jsou 29. a 30. 10. 2015. Více informací k těmto kurzům naleznete níže v textu.

Vaše přihlášky a platby přijímáme do 27. 10. Platbu převodem posílejte na účet 206 765 033/0600 (do poznámky uveďte JDK a jméno dítěte) nebo v hotovosti v recepci stěny.

Přihláška je dostupná ke stažení v záložce Kurzy - Jednodenní kurzy pro děti.

 

JEDNODENNÍ KURZY LEZENÍ PRO DĚTI

Tento typ kurzu je zaměřen primárně na lezení, ať už pro úplné začátečníky, kteří o lezení teprve přemýšlejí a chtějí si ho vyzkoušet, nebo i pro děti, které se s lezením již setkaly.  

Jednodenní kurz lezení pro děti je koncipován pro děti ve věku 6 – 15 let. Předchozí zkušenost s lezením není nutnou podmínkou pro účast. Každý den od 8.00 do 17.00 se dětem budou věnovat kvalifikovaní instruktoři lezení, kteří jsou odborně vyškoleni dle metodiky akreditované MŠMT ČR a kteří mají dlouholeté zkušenosti s vedením dětských lezeckých kurzů a přípravou aktivit v přírodě.

 

Cena činí 600 Kč.

Minimální počet zúčastěných dětí jsou 2 děti.

Cena zahrnuje vstupné, půjčovné veškerého vybavení a služby instruktora.

 

Stravování

Na objednávku zajistíme obědy v jídelně v sousedství lezecké stěny (Ocelářská 16). Děti na oběd doprovodí instruktoři. Cena oběda není zahrnuta v ceně kurzu. V případě, že si děti oběd donesou z domova, ohřátí a servírování zajistíme přímo na stěně.

 

Denní rozvrh

  • Příchod 8.00 – 8.30
  • Ranní kroužek, seznámení s programem na celý den, rozcvička
  • Dopolední program
  • Oběd
  • Odpolední program
  • Odchod 16.30 – 17.00

 

S sebou: kopii kartičky zdravotní pojišťovny, prohlášení rodičů – bezinfekčnost. Léky podle potřeby dítěte s popisem (jméno + užívání) je možno předat instruktorům.

 

Pohodlné sportovní oblečení a přezůvky na stěnu, láhev na pití, svačinu. Vše, co si děti budou chtít po dobu kurzu ponechat na stěně, si mohou uložit v uzamykatelných skříňkách v šatnách.

Nedoporučujeme dětem dávat s sebou cenné věci, drahé hračky, větší hotovost. Personál lezecké stěny nezodpovídá za poškození nebo ztrátu takových věcí. 

 

Těšíme se na vás!