Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

BW SERIE 2017 – lano

Popis

 

Do nového roku vstupujeme s novinkami nachystanými jen a jen pro vás! Obnovujeme závodní sérii lanových i boulderových přelezů BW SERIE 2017 a doufáme, že se do závodů s chutí zapojíte a užijete si je.

 

Závody budou fungovat obdobně, jako jste zvyklí z předchozích let.

 

 

 

 

 

Pravidla

 

V průběhu měsíců ledna 2017 až dubna 2017 si nadále můžete zapisovat své přelezy na webu BigWallu do svých deníčků. K zařazení do závodu je třeba pouze registrace na našich stránkách. Každý měsíc vyhodnotíme na základě srovnání deseti nejhodnotnějších přelezů pořadí lezců ve dvou disciplínách (lano a boulder) a dvou kategoriích (ženy a muži). První tři lezci a lezkyně v obou disciplínách budou odměněni buď volnými vstupy na stěnu, nebo drobnými věcnými cenami – záleží jen na nich, co upřednostní. Zároveň na závěr každého měsíce proběhne slosování o drobné věcné ceny ze všech účastníků daného kola BW SERIE. Odměny se tak může dočkat každý z vás! Přelezy si můžete zapisovat vždy od data zahájení kola do následujícího dne po ukončení kola. Výsledky každého kola budou zveřejněné online na našich webových i facebookových stránkách avystavené na nástěnce v prostorách BW v tištěné podobě. Stejným způsobem budeme informovat i o případné změně v konkrétních termínech následujících kol.

 

 

Propozice

 

Každý měsíc pro vás naši stavěči přichystají cca 30 závodních cest v široké škále obtížností, aby si našel své výzvy lezec jakékoli úrovně. Závodní cesty budou zvýrazněné přidanou oranžovou kartičkou s poznámkou „BW SERIE 2017“. Platí bodové zvýhodnění pro OS, flash a druhý pokus jako v minulých letech.

 

 

Předběžné termíny jednotlivých kol:

 

Leden: pá 6. 1. 2017 – po 30. 1. 2017

Únor: út 31. 1. 2017 – po 27. 2. 2017

Březen: út 28. 2. 2017 – po 27. 3. 2017

Duben: út 28. 3. 2017 – po 24. 4. 2017


Seznam závodů:


1. KOLO BW SERIE (lano)
2. KOLO BW SERIE (lano)
3. KOLO BW SERIE (lano)
4. KOLO BW SERIE (lano)