Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

NOVÉ FUNKCE PRO BOULDERISTY

20. 10. 2013
Obrázek

Pro boulderisty dnes přidáváme na web stejné funkce, jaké byly dosud dostupné jenom pro cesty s lanem: DATABÁZI, DENÍČKY a ŽEBŘÍČKY boulderů.

Funkčnost je stejná jako u cest, tj. DATABÁZE zobrazuje seznam všech právě postavených boulderů (název je kombinace čísla a později i pořadového písmena) s údaji o klasifikaci obtížnosti, datem vytvoření a jménem autora. Kliknutím na příslušný řádek zobrazíte ve spodní části stránky detailní informace o boulderu s možností ho ohodnotit a okomentovat. Vylezený boulder si můžete vložit do DENÍČKU buď klepnutím na tlačítko přímo tady v detailech, nebo opět fungují i QR kódy pro vkládání bouldrů přímo na bouldrovce.
ŽEBŘÍČEK kombinuje lano i bouldry, výběrem v pravém horním rohu si můžete vybrat, jestli se bodové skóre počítá z lana, bouldrů nebo obojího (výchozí). Všechny ostatní funkce, které fungují pro lano, můžete použít i u boulderů.

Jakékoli komentáře vítáme, případně nalezené chybky opravíme co nejdřív, nápady na zlepšení nebo doplnění zhodnotíme a zkusíme časem přidat.

Přejeme hodně zábavy a kvalitní výkony,
BigWall team