Obrázek
Obrázek
ZAMIŘTE
VYSOKO…
Do našeho návštěvního systému se můžete zaregistrovat tady . Více podrobností tady.
Obrázek

přidali jsme žEBříčEK

23. 9. 2013
Obrázek

Po publikování funkčních webových stránek v den otevření stěny teď přichází první zásadní aktualizace.

Kromě samotného DENÍČKU, kam můžete zadávat svoje cesty (nebo je vkládat pomocí mobilu a QR kódů přímo na stěně), je teď konečně funkční i ŽEBŘÍČEK. V něm si můžete udělat jasný obrázek, jak jste na tom v porovnání s ostatními lezci na BigWallu – s kým se budete porovnávat si můžete nastavit sami: muži a/nebo ženy nebo různé věkové kategorie (třeba od 8 do 16 let, nad 45 let a podobně). Žebříčky se standardně vytváří z nejlepších deseti vylezených cest (Top10), ale můžete porovnávat i výsledky podle úplně všech získaných bodů – v tomto pořadí vedle obtížnosti vylezených cest rozhoduje i jejich množství, takže snadno poznáte, kdo je ve vyrané kategorii nejaktivnějším lezcem.

Pomocí žebříčku se vám ale i otevírá jednoduchá možnost podívat do deníčků spolulezců a soupeřů, můžete snadno přejít do jejich profilů, což dosud bylo možné jenom z komentářů cest. (Když nebudete chtít svůj deníček zveřejnit, můžete ho před ostatními skrýt na stránce Nastavení.)

Dalším zásadním přínosem této aktualizace je doplnění možnosti upravovat vlastní cesty zadané do deníčku. Na konci řádku cesty přibyla ikona tužky - po klepnutí na ni můžete upravit všechno, co jste původně v zápisu zadali nesprávně, nebo jedním tlačítkem zapsaný výkon úplně vymazat.

Funguje i osobní, plně filtrovatelný Top10 a základní verze statistik. Kromě toho jsme přidali hodně malých vylepšení a naopak odstranili spoustu drobných chyb. Pracujeme dál na jiných funkcích a rozšíření možností webu, ale určitě budeme vděční za jakékoli podněty a upozornění, co by se z vašeho pohledu dalo vylepšit nebo opravit.

Přejeme spustu kvalitních výkonů, pěkné umístění v žebříčku a hlavně – jako vždy – radost z lezení.

BigWall team